About su kaçak tespiti

Wiki Article

Çatlak: Su kaçağı şikayetlerinin bir numaralı nedeni borularda ya da boruların birbirine bağlama yerlerinde hem çevresel etmenlerden hem de zaman aşımına bağlı olarak ortaya çıkabilen çatlaklar bulunmaktadır.

Genel hatlarıyla tesisatçı kime denir sorusunun cevabını verdiğimize göre tesisatçının ne iş yaptığını ayrıntılarıyla anlatmaya geçebiliriz. Yukarıda belirttiğimiz gibi tesisatçı genel olarak evlerin su tesisatıyla ilgilenen kişilere verilen bir isim. 

Sızıntıyı anında bulabileceğiniz bu kameralar sayesinde sızıntı olan bölgeye lokal müdahale yapılabiliyor. Kullanımı son derece pratik olan bu cihazlar sizi ekstra masraftan kurtarıyor.

Deneme yanılma yöntemi ile yapılan su akıntısı tespiti maliyet ve zaman açısından büyük kayıplara neden olurken nokta atışı ile yapılan maliyeti en aza indirir.

Arızalar büyük paralar harcanan işler değildir işiniz her ne olursa olsun biz yapmıyor olsak dahi bilgilerimizi ve tecrübemizi sizinle paylaşabiliriz Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

Duvardaki nemin neden oluştuğunu ve nemlenmenin nereden geldiğini tespit etmekte kullanılır. Mersin tesisat firmamızdan nem ölçüm konusunda destek alabilirsininiz profesyonel hizmet veren ustalarımız nem ölçüm cihazı ile nemlenmenin kaynağını bulup sizlere detaylı bilgi vermektedir.

su tesisatçısı Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı su tesisatçısı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Mr Usta’dan alacağınız her hizmet için bir ücret ödersiniz ve bu ücretin karşılığında işlerinizin usta tesisatçılar tarafından en iyi şekilde yapılmasını beklemeniz de son derece doğal bir durumdur.

Yaptığımız işlerin temizliği ve kalitesi gayet bilinir bulduğumuz kaçakların açtığımız tıkanıkların hepsi detaylıca bilinir tavsiye üzerine tavsiye edebileceğiniz bir ustayız

Muslukları ve Tuvaletleri Kontrol Edin: Muslukları, tuvaletleri ve duş başlıklarını iyice kontrol edin. Sızıntılar, suların damlaması veya sızdırması gibi su kaçağı tespit belirtilerle kendini gösterebilir.

Mevcut bir yol olması durumunda su farklı noktalara sızar ve o noktada birikmeye başlayarak neme ve su sızıntısına neden olur. Dolayısıyla dışarıdan bakarak tahmin yapmak mümkün olsa da kesin sonuç için farklı yöntemlerin kullanılması gerekir.

Su kaçakları eski suggestion tesisatlarda olduğu gibi yeni taşındığınız evde e olabilmektedir. Su tesisatı montaj aşamasında su tesisatçısı hata su kaçağı tespiti yaparsa eve yerleştikten sonra hataların ortaya çıkması istenmeyen bir durumdur.

Nem Ölçer : Su kaçağının bulunduğu ortamın bağıl nem değerlerini referans alarak su tesisatçısı tespit işlemi esnasında gardenımcı cihaz olarak kullanmaktayız. ÇOkay gerek duyulmadıkça bu cihazı kullanmıyoruz.

3k Sıhhi Tesisat şirketimiz bünyesinde çalışan işinde uzman ekibimiz ile measurement en kaliteli hizmeti sağlamak için burdayız.

Report this wiki page